De conclusie en examen

We hopen dat je ook tot de conclusie bent gekomen dat het verbeteren van je werkelijke innerlijke persoonlijkheid, helemaal niet zo complex is als je wellicht in eerste instantie dacht. Veel van onze leerlingen lezen ons boek “Why of Everything” na deze verkorte SHIN opleiding, om dan de SHIN wijze en de kennis in ons boek aan elkaar te plakken en in balans te brengen met elkaar. Die gecombineerde kennis vanuit ons boek en de online SHIN levensstijlmethode delen wij, zodat jij de juiste stappen kunt maken om jouw SHIN=KERN te bereiken.

We zullen regelmatig ‘get to gethers’ gaan organiseren vanuit SHIN, zodat je kunt verbinden met de andere cursisten die ook actief werken aan het verder ontwikkelen van hun SHIN.  Bespreek met elkaar wat je persoonlijk hebt gevoeld in deze relatief korte SHIN cursus.

De zoektocht naar de kern van jouw unieke biologische persoonlijkheid is de mooiste reis die je als mens kunt maken. SHIN gaat namelijk over jouzelf en daardoor in essentie over de gehele mensheid, als ieder mens SHIN zou bereiken. Zoals eerder gezegd we zijn immers vrijwel allemaal gelijk als mensheid als het over onze biologische processen gaat. Om nog even te checken of je alles goed op het netvlies hebt staan, hebben we een examen opgezet.

Shopping Cart
Scroll to Top