NCE – Hoofdstuk 3: Vanaf het moment dat je geboren bent

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Hey  , welkom bij jouw derde deel van het breinkennis leerprogramma.

In het vorige deel heb je meer inzicht gekregen in hoeveel invloed je DNA en de opvoeding van de verschillende opvoeders in je jeugd op de vorming van je huidige persoonlijkheid hebben gehad. Vaak is dat veel meer dan dat je vermoedt. Daarmee kom je voor de vraag te staan of je wel jouw eigen leven leidt, of dat je onbewust nog steeds wilt voldoen aan het leven dat jouw opvoeders voor je hebben uitgestippeld vanaf je geboorte.

Hoe meer je jouw eigen leven leidt, des te groter is de kans dat je in balans bent met jezelf en dat jij je gelukkig en succesvol voelt. Maar dan moet je, vanuit je DNA gezien, wel weten wie je in de basis bent als individu. In het vorige deel zijn we daar samen naar op zoek gegaan In dit deel duiken we dieper in deze materie, om verder uit te zoeken wat het betekent om dicht bij jezelf te blijven, hoe je er achter komt wie je op basis van je DNA bent maar vooral wie je wilt zijn.

Je biologisch DNA is opgebouwd uit 50% van het DNA van je vader en 50% van het DNA van je moeder. Interessante vragen die wij in dit deel gaan behandelen zijn o.a.: Welke invloed heeft je DNA op wie je wilt zijn? Kun je objectief naar jezelf kijken of neemt ook hier je brein je in de maling? Hoe kom je wel tot een doeltreffend plan om het leven te leiden wat je wilt leiden. Moet je rekening houden met de invloed die je DNA heeft op wie je wilt zijn of kun je dat gegeven naast je neer leggen? Klopt het dat succes aangeboren is of dat je het kunt leren? Laten we maar meteen met de deur in huis vallen en starten met je eerste opdracht.

Shopping Cart
Scroll to Top