NCE – Hoofdstuk 14: Een gezond brein

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

In het vorige hoofdstuk hebben we het met je gehad over de cortex/neo cortex en het concept van intelligentie (IQ). De rol van je intelligentie en hoe je dit deel het beste kunt gebruiken is uitvoerig aan de orde gekomen. Het zou toch immens zonde zijn als je de 5% van je intelligentie niet op de juiste wijze gebruikt. De conclusie is dat het beter en verstandiger is om de 5% intelligentie effectief te gebruiken i.p.v. allerlei kunstgrepen uit te halen om ‘intelligenter’ te worden.

Nu je weet hoe je je intelligentie optimaal kunt gebruiken en inzetten is het een logische stap om de gezondheid van je brein nader onder de loep te nemen. In dit deel gaan we dieper in op de gezondheid van jouw brein. Immers, hoe gezonder je brein is des te beter je er gebruik van kunt maken.

Nadat je in dit hoofdstuk het naadje van de kous hebt geleert over hoe je je brein gezond maakt, geven we je in de hoofdstukken hierna meer inzicht in wat de belangrijkste onderdelen van het brein zijn. Als je begrijpt wat deze onderdelen zijn en wat hun taak is wordt het voor je brein nog gemakkelijker om de gezondheid van je brein op nummer 1 te zetten.

Veel plezier met dit hoofdstuk!

Shopping Cart
Scroll to Top