NCE – Hoofdstuk 5: Bestaat de waarheid eigenlijk wel?

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Hey , in het vorige deel hebben we het met jou gehad over wat de relatie is tussen gebeurtenissen uit het verleden en je vandaag de dag zorgen maken. Je vandaag de dag zorgen maken heeft vooral een negatieve impact op je gezondheid terwijl de eventuele positieve effecten zeer gering zijn. Merk je na deze eerste informatie lessen al dat jij je minder snel zorgen maakt? En merk je ook, dat als jij je minder snel zorgen maakt, welke invloed dat op je omgeving en je naasten heeft?

We hebben al eerder de verschillen en de overeenkomsten tussen mannen en vrouwen aangegeven. Dit onderwerp gaan we in dit deel verder uitwerken. Vrouwen en mannen komen elkaar natuurlijk overal tegen, zowel privé als zakelijk. Ze kunnen een belangrijke toegevoegde waarde voor elkaar zijn, als zij tenminste begrijpen hoe het brein werkt. Maar er is meer over dit onderwerp te leren. Uiteindelijk gaat het niet alleen om het verschil in sexe, maar ook hoe je omgaat met verschillen in het algemeen. In dit deel leer je nog meer technieken. Technieken die je breder kunt toepassen op alle verschillen tussen mensen, cultuur, achtergrond, opvoeding, opleiding, geloof, religie, etc.

In dit vijfde deel gaan we op zoek naar de waarheid. We beantwoorden niet alleen de filosofische vraag van wat waarheid is en of deze wel bestaat, maar vooral wanneer er een ‘waarheid’ in ons brein ontstaat. Wat nu, als deze ‘waarheid’ slechts een mening is van anderen, maar dat ons brein is gaan zien als de ‘waarheid’. Is het dan niet verstandig om te onderzoeken of deze zogenaamde waarheid voor of tegen je werkt. Want als deze ‘waarheid’ je geluksgevoel in de weg staat en je op basis van deze waarheid je de ‘verkeerde’ beslissingen neemt, dan is het geen wonder dat je uit balans raakt en onnodig het risico op een burn-out loopt.

Kortom het zijn weer hele belangrijke onderwerpen. En natuurlijk de beende vragen om te beantwoorden, dus laten we maar snel van start gaan.


, begin hier je training

Shopping Cart
Scroll to Top