NCE – Hoofdstuk 24: Samenvatting, conclusie en toekomst

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Je bent aangekomen bij het laatste hoofdstuk van je persoonlijke ontwikkeling opleiding. In dit deel, de conclusie, zullen we vanzelfsprekend de belangrijkste punten uit de voorgaande hoofdstukken de revue laten passeren, zodat alles weer helder op het netvlies staat en in het geheugen is geprent. We hebben ook de essentie, de hoofdpunten waarom deze opleiding zo uniek is, voor jou op een rijtje gezet. De uitgangspunten van de N.C.E opleiding zijn even baanbrekend als uniek. Maar eerst gaan we nog even verder met het OVCB.

Wanneer je dit hoofdstuk hebt afgesloten, ontvang je jouw persoonlijke certificaat. Dit certificaat is meer dan een papiertje alleen. Dit certificaat is je lidmaatschap van een belangrijke voorwaartse beweging. Een beweging om de wereld te veranderen. Je hebt gemerkt dat met je breinkennis tot andere conclusies komt en daardoor je gevoel in bepaalde situaties, je zelfbeeld en jouw handelen automatisch veranderd is. Doordat jij veel meer in balans bent, is je omgeving ook meer in balans. Je ervaart inmiddels wellicht minder ruzies, minder (interne)conflicten en op een grotere schaal zou dit systeem kunnen leiden tot minder oorlogen.

Het is onze visie dat als mensen eenmaal de opbouw van breinkennis hebben ervaren, ze ook andere leiders zullen gaan kiezen. Leiders die de menselijke maat en het welzijn van onze kwetsbare planeet op de eerste plaats hebben staan. Teveel leiders zijn verslaafd geraakt aan de macht die ze hebben en geloven dat zij de wijsheid in pacht hebben. Hierdoor vertellen die leiders, het volk alleen nog wat die leiders zelf het beste uitkomt.

SparkWise Academy is een opleidingsinstituut voor jong en oud, ongeacht huidskleur, afkomst of religie, waar iedereen welkom is om breinkennis te leren. Wij zijn bezig met de internationale uitrol van ons unieke gedachtegoed. Het is onze droom dat breinkennis voor iedereen toegankelijk is. Zodat iedereen zijn of haar eigen leven kan leiden en losbreekt uit de gevangenis van de maatschappelijke eisen, die tegen de biologie van het brein in werken.

Onze stichting Building Positive Bridges is special daarvoor opgericht. Door deze opleiding te volgen heb je bijgedragen aan deze stichting. Met deze bijdrage kunnen we breinkennis gratis ter beschikking stellen aan de mensen die onvoldoende financiële middelen hebben.

Met deze bijdrage kunnen we uiteindelijk scholen en universiteiten bouwen en breinkennis toegankelijk maken voor iedereen op deze planeet. Dank dus voor jouw bijdrage daaraan. De volgende stap het uitdragen van ons gedachtegoed. De boodschap dat je met het opbouwen van breinkennis een mooiere en betere wereld creëert.

Heel veel plezier met dit laatste hoofdstuk.

Shopping Cart
Scroll to Top