NCE – Hoofdstuk 1: Heb jij je ooit afgevraagd?

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Welkom bij onze N.C.E. (Neural Cause & Effects) opleiding. In deze 24-delige opleiding ga je leren wat je NIET weet over de werking van je brein.

Je gaat leren hoe je breinkennis in je dagelijkse leven kunt toepassen. Ook hoe breinkennis jou zowel privé als zakelijk een ‘oneerlijk’ voordeel oplevert ten opzichte van mensen die geen breinkennis hebben. Maar bovenal kun je met deze kennis ook anderen mensen helpen.

Op die manier kunnen we samen onze wereld een nog mooiere plek maken met minder conflicten en ruzies en met meer oog voor onze (mentale) gezondheid en die van de natuur.

In dit eerste cursusdeel nemen wij je mee om te ontdekken dat succes en geluk in sterke mate afhankelijk is van wat je van al je opvoeders in de loop der jaren hebt geleerd.

Maar niet alleen je opvoeders spelen hierbij een belangrijke rol, maar ook de maatschappelijke eisen die ongemerkt en onbewust aan je worden opgelegd. Wanneer deze familiale en maatschappelijke eisen niet passen bij de biologische werking van je brein, is het vrij logisch dat je tegen onnodige obstakels in het leven aanloopt waardoor je minder kans maakt om succesvol te worden in het leven.

Laten we starten met deze spannende ontdekkingsreis en jou helpen jouw juiste antwoorden te vinden.

Wij wensen jou heel veel plezier met onze neurowetenschappelijk onderbouwde opleiding!

Shopping Cart
Scroll to Top