NCE – Hoofdstuk 21: De dirigent van je eigen leven

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

In het vorige hoofdstuk hebben wij het onderwerp van breinvriendelijke communicatie behandeld. Dat is best een lastige techniek om onder de knie te krijgen. Breinvriendelijke communicatie vergt simpelweg veel oefening. Met de basis principes die je in het vorige hoofdstuk geleerd hebt, het niet triggeren van het breinweerstand systeem, heb je waarschijnlijk al mooie successen behaalt. Hoe vaker je hiermee aan de slag gaat hoe gemakkelijker het wordt. Zeker wanneer je communiceert vanuit een positieve hormonale status. Dan werkt het nog beter en krijg je nog meer gedaan. De gezonde tijdsbalans is een van de ingrediënten die je nodig hebt voor een positieve hormonale status. Ben je tot verassende inzichten gekomen bij de opdracht die je hebt uitgevoerd om jouw balans op te maken?

Dit hoofdstuk sluit hier perfecte op aan. Je hebt van ons al veel verschillende hersenwetten gekregen. Het beheersen en kunnen toepassen van deze hersenwetten is natuurlijk super belangrijk. In dit deel gaan wij het hebben over de wet van succes en error managent. Jij bent immers de manager, de dirigent, over je eigen leven. Daarnaast kun je met de toepassing van de verschillende hersenwetten ook andere mensen positief beïnvloeden. Hoe mooi is dat.

Voordat je als de dirigent van je eigen leven leert te spelen met alle hersenwetten die er zijn is het belangrijk om even stil te staan bij de schijnbare onvolkomenheden van het brein. Schijnbaar onvolkomenheden want de primaire focus van je brein is immers overleving. Dat komt met een prijs, namelijk de prijs van een aantal standaard onnauwkeurigheden en een niet altijd even betrouwbaar brein. Wat de belangrijkste onvolkomenheden zijn en hoe je hier op een slimme manier mee om kunt gaan bespreken wij in dit hoofdstuk.

Het wordt weer een spannende reis om te maken.

Shopping Cart
Scroll to Top