6. SHIN – TheShinCourse – Nederlands

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started

Zelf de innerlijk SHIN balans voelen en ook herkennen bij anderen

Welkom bij het laatste deel van de SHIN opleiding. Je hebt via SHIN toch enkele belangrijke stappen kunnen maken in je persoonlijke ontwikkeling, als je de oefeningen goed en consequent hebt uitgevoerd. We hebben de diverse belangrijke oorzaken van disbalans de revue laten passeren. We hebben je al diverse manieren meegegeven om beter om te gaan met de mentale gevaren die onderweg op jouw persoonlijke reis op de loer liggen. We hebben tevens aangegeven hoe je die het beste kunt pareren.

Het is zeer verstandig om de vorige hoofdstukken nog een keer door te nemen. Je zult verbaasd staan hoeveel nieuws je nog leert, als je alles nogmaals leest. Dat heeft te maken met het feit dat je nu veel meer begrijpt van disbalans en balans. Je leest de informatie dus met de kennis die je nu al hebt opgebouwd. Je brein is daardoor in staat om nog meer verbanden te zien, de informatie nog beter te begrijpen en toe te passen in de praktijk.

In het vorige hoofdstuk hebben wij uitgebreid stil gestaan bij zelfliefde voelen en de liefde voelen voor anderen. Dat is een super belangrijk thema. Dit hoofdstuk staat in het teken van de innerlijke SHIN balans voelen in jezelf en herkennen bij anderen of ze disbalans uitstralen of balans.

We gaan nog dieper in op de materie en koppelen de SHIN balans aan de vorming van jouw zelfbeeld. Je hebt al geleerd hoe zelfbeeld ontstaat en dat het in feite een ‘anderbeeld’ is. In dit hoofdstuk krijg je van ons de exclusieve kennis over hoe jij jouw eigen zelfbeeld in het NU kunt bouwen vanuit je volwassen brein. In plaats van dat je dat wilt laten ontstaan vanuit een door anderen voorgeprogrammeerd kinderbrein.

Vervolgens bespreken we het thema van de belemmerende overtuigingen. Zoals je wel begrijpt kunnen belemmerende overtuigingen een serieus obstakel vormen om de SHIN in jezelf te voelen. Belemmerende overtuigingen zorgen voor veel disbalans. De biologische essentie en functie van belemmerende overtuigingen is echter geheel anders dan je waarschijnlijk vanuit de maatschappelijke definitie kent. We gaan je uitleggen hoe je op een bijzondere manier de zogenaamde ‘belemmerende overtuigingen’ in je voordeel kunt laten werken.

In het laatste deel van dit hoofdstuk geven we je een aantal essentiële technieken mee, om de SHIN balans in jezelf te voelen (herkennen). Heb je weleens van de wet van egotiek gehoord? Waarschijnlijk niet, maar de wet van egotiek speelt de hoofdrol bij het groeiproces naar je innerlijke SHIN.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar dit laatste deel? Klik dan snel door!


, begin hier je training

Shopping Cart
Scroll to Top