Webinar: Onze maandelijkse ‘Affiliate split pass-up commissie uitleg’

Hoe ga ik naar het webinar?
Je gaat naar de webinar pagina door op de GROTE groene knop onderaan deze pagina te klikken. Meld je op de webinarpagina geheel vrijblijvend aan met je voornaam en email adres en door een vinkje te zetten bij: Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden en dan zien we je in het eerstvolgende webinar.

De ‘Affiliate split Pass-up Commissie’
Veel mensen weten niet goed het verschil te maken tussen commissie, affiliate commissie, (in)directe sales commissie, MLM, dropshipment commissies en een ‘Affiliate Pass-up Split Commissie’ die wij al ruim 35 jaar geleden hebben ontwikkeld en internationaal succesvol in de markt hebben kunnen zetten.

Meer breinkennis opbouwen is ons uitgangspunt
Vanuit SparkWise willen wij mensen graag helpen om meer breinkennis te verkrijgen. Als je meer breinkennis verkrijgt, krijg je meer begrip. Meer begrip maakt je empatischer. Vanuit die sterk verhoogde empathie, kom je automatisch in de modus dat je jouw dierbaren en ook de dierbaren van JOUW dierbaren wilt helpen om in een betere emotionele balansstatus te komen.

De online N.C.E opleiding
Aangezien de verhoogde breinkennis alleen via onze on- en offline N.C.E opleiding ontstaat, is ons door diverse cursisten, coaches en mentors gevraagd ook rekening te houden met mensen die de kosten van de €100 per maand niet kunnen betalen.

Vrijwel gratis cursus t.w.v €2450
We hebben dus voor iedereen een volledig vrijblijvende commissiestructuur opgezet waardoor je, als jij 4 nieuwe betalende cursisten aanbrengt, onze 24-delige N.C.E cursus t.w.v €2450, maandelijks nagenoeg gratis kunt volgen. Je ontvangt dan namelijk een maandelijkse commissie die vrijwel gelijk staat aan de kosten van de cursus. In de meeste gevallen verdien je er zelfs serieus geld aan en op die manier hoeven ook je financiën geen beperking meer te zijn.

Duplicatie door kwaliteit is de sterkste vorm van marketing
Wij geloven heel sterk in duplicatie vanuit kwaliteit. Als iets goed is, hoef je het niet te verkopen en willen mensen het vanzelf graag hebben, omdat de echte gebruikers het aanraden. Een dergelijke goede kwalitatieve dienst of product is dus uitermate geschikt voor een passieve terugkerende commissiestructuur. Dit is logisch omdat als mensen enthousiast zijn over je product, dienst of service, ze er automatisch en zelfs ongevraagd reclame voor gaan maken. Met de huidige inzet van social media is dat nog gemakkelijker en gratis geworden voor zowel consumenten als bedrijven.

SparkWise Academy ‘Affiliate Pass-up BreakAway Commissie’ uitleg
Op onderstaande datum (in de link van de groen button) zullen we uitgebreid de SparkWise Academy ‘Affiliate Pass-up BreakAway Commissie’ uitleggen. Deze uitleg is uitsluitend bedoeld voor onze cursisten die al een betalend lid zijn van onze N.C.E breinkennis opleiding. Je bent daarnaast iemand die heel bewust deze breinkennis in combinatie met een extra inkomen wil gebruiken om nog meer ‘tools’ in handen te krijgen zodat je andere geïnteresseerden in breinkennis kunt helpen om ook meer breinkennis te verkrijgen.

Je verkoopt niets, dus geen verkoopervaring nodig
Ons Affiliate programma is daarnaast uitermate geschikt om, zonder enige verkoopervaring en puur vanuit jouw eigen enthousiasme dat je spontaan met anderen deelt, een (inter)nationaal additioneel en terugkerend passief inkomen te verwerven.

Hoe ga ik naar het webinar?
Je gaat naar de webinarpagina door op de onderstaande GROTE groene knop te klikken.

 

Date

Aug 14 2023
Expired!

Time

19:30 - 20:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Aug 14 2023
  • Time: 13:30 - 14:30

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top