Persoonlijke uitnodiging van Hans zat 13 mei 2023

Wat is succes precies?
Wat is succes precies? Zoals we allemaal herkennen is alleen financieel succesvol worden niet voldoende om echt gelukkig te zijn. Hoe word je dan wel echt gelukkig?? Ik sprak hierover met Eddie Tjon Fo, de CEO van het SparkWise Instituut en vroeg hem hoe ik mijn interne balans vind in deze vreemde wereld. Hij leerde mij in ons gesprek dat er een aanmerkelijk verschil is tussen werken aan biologische gelukkig zijn en werken aan maatschappelijk gelukkig zijn. Dat triggerde mij meteen, wat is dat verschil dan?

De vragen die onmiddellijk nog meer ontstonden waren:
Wat is succes in je werkelijke biologische status precies?  Waarom zien mensen die deze geluksformule wel hebben ontdekt er zo ontspannen, in balans en gelukkig uit?  Hoe bereik je die structureel gelukkige en gevoelsmatige status?  Wat voor effect heeft dat innerlijke geluk op jouw maatschappelijke succes?  Kun je die formule leren?

Ja dat kan zeker, zei Eddie, want het geheim van de juiste protocollen uitvoeren, zit gewoon in jouw eigen brein. En dus kan iedereen dit leren.  Veel vragen dus die beantwoord moeten worden. Meer kennis over je innerlijke status, geeft automatisch meer begrip, meer begrip geeft automatisch meer toegang tot succes. En ik wil dat innerlijke succes bereiken en die ‘geheime’ breinkennis formule beheersen en met anderen delen, om zo een mooiere wereld achter te laten.

Het SparkWise breinkennis Instituut wil met mij samenwerken, om aan de achterban die ik aandraag, uit te leggen hoe die formule werkt. En vooral hoe je geluk kunt dupliceren in je leven, ondanks je persoonlijke en individuele tegenslagen (gebeurtenissen).

Ik heb een kennismakingssessie met ze afgesproken voor mensen die ik dit traject en ‘brein geheim’ ook gun. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want de kennismaking kost maar €59,95 pp, inclusief lunch en hun best-selling boek: “Why of Everything” t.w.v. € 31.

Boek je ticket via onderstaande LINK en dan zien we elkaar bij het SparkWise Instituut. Oh ja en parkeren is gratis op hun eigen terrein. Ik heb er zin innnn!!!!!

Mocht je al een van hun GRATIS breinkennis cursusmodellen willen uitproberen, meld je dan aan via deze LINK

De sessie duurt circa een dagdeel inclusief lunch
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ kennismaking sessie op speciale uitnodiging van Hans, van 10:00 – 13:00 inclusief lunch en ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van €31 en betaal slechts een totaalprijs van €59,99 p.p.

Date

May 13 2023
Expired!

Time

Inloop 09:45. Start event 10.00 u
09:45 - 13:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: May 13 2023
  • Time: 03:45 - 07:00

Cost

€59,99

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Category

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top