The Masters of Focus and Mind Flight woensdag 5 juni 2024

 

Op woensdag 5 juni 2024 geven Sandra Hollaar en ik weer een

Masterclass met breinkennis en Workshop met roofvogels

Boek je TICKETS via deze LINK

 

Til jouw strategisch voelen en denken naar een geheel nieuw niveau. Kom op woensdag 5 juni 2024 naar onze geheel verzorgde dag inclusief hapjes, drankjes, lunch en naborrelen.

We nemen je in de ochtend mee in de masterclass; ‘The Masters of Focus’ en na de lunch in de workshop met onze roofvogels: ‘Mind Flight’.

Deze, voor Nederland zeer unieke ervaring, biedt je de mogelijkheid om je diepste unieke (biologische) potentieel te ontketenen en meester te worden in strategische planning en focus. Ontdek waarom je biologische angstsysteem een uitermate positief startpunt heeft en hoe je dit optimaal kunt inzetten om je te richten op een dupliceerbaar biologisch en maatschappelijk succes.

Locatie:
We verwelkomen je in de weelderige omgeving van ‘Landgoed te Werve’, te Rijswijk. Hier vinden onze ochtend masterclass en middag workshop plaats. We starten na de inloop tussen 09.30 – 10.00 met een inspirerende masterclass over de werking van je brein. Vanuit de neurowetenschappelijke hoek helpen we je ontdekken wat de biologische beperkingen en voordelen zijn van het menselijke brein. Na de masterclass geniet je van een heerlijke lunch, gevolgd door een workshop met diverse roofvogels. De dag wordt natuurlijk afgesloten met een gezellige borrel.

Volledig programma:

Ochtend (Masterclass):

Eddie Tjon Fo, CEO van SparkWise Academy neemt je mee in de bijzondere wereld van de biologische werking van jouw brein. Leer waarom je voelt zoals je voelt en doet zoals je doet. Ontdek de werking van jouw brein vanuit neurowetenschappelijk perspectief. Door de biologische werking van jouw brein beter te begrijpen, krijg je de juiste handvatten in handen om jouw individuele biologische potentieel optimaal te benutten voor zelfontwikkeling, zelfbeeld, strategische planning en focus.

Lunch: we gaan uitgebreid lunchen en napraten over de ochtend

Middag (Workshop met Roofvogels):

Ontdek waarom Sandra Hollaar, eigenaar van Visionairy Leadership Solutions, in de workshop ‘Mind Flight’ specifiek roofvogels gebruikt om je meer inzicht te geven in hoe roofvogels optimaal omgaan met energie behoud, strategische planning en focus. Sandra laat je de verschillende karakters van de individuele roofvogels ervaren en neemt je mee in welke verschillende strategieën onze roofvogels gebruiken en hoe geconcentreerd zij hun focus leggen op hun doelen, als ze het doel eenmaal hebben bepaald.

Leer van onze roofvogels hoe je deze (nieuwe) inzichten kunt toepassen in jouw persoonlijke en professionele leven.

De sessie van ‘Mind Flight’, biedt je een perfecte mix van educatie en praktische ervaring, gehouden in een high-end luxueuze omgeving. Meld je aan als jij jouw strategisch denken ook wilt transformeren via onze unieke ‘outside the box’ methode en reserveer vandaag nog je plek voor ons unieke en exclusieve evenement.

Details:

Locatie: Landgoed te Werve, Rijswijk

Datum: woensdag 5 juni 2024

Kosten: € 395 p.p. excl. btw (zakelijk aftrekbaar) all-in, inclusief jouw donatie aan de vogels

Beperkte plaatsen beschikbaar, dus boek op tijd.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op deze bijzondere en geheel verzorgde dag van ‘The Masters of Focus’ en ‘Mind Flight’, waar jouw vernieuwende reis naar strategische optimalisatie begint.

KLIK HIER
en boek je TICKETS via deze LINK

Date

Jun 05 2024
Expired!

Time

08:30 - 18:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jun 05 2024
  • Time: 02:30 - 12:00

Cost

€395,00

Location

Kasteel de Hooge Vuursche

Organizer

SparkWise Academy

Other Organizers

MultiCultiNetwork
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top