22 mrt. Mannen Rond-De-Tafel. Thema: “is narcisme eenzijdig en negatief”?

Waar zijn de echte mannen gebleven? Wat is een echte man en hoe gedraagt hij zich?

Steeds meer vrouwen in Nederland en in de rest van de wereld vragen zich af; waar is de ‘echte’ man gebleven? Sterker nog, vrouwen klagen dat ze die ‘echte’ mannen niet meer kunnen vinden. Door ‘left woke’ gezeur over gender neutraliteit, mannen die ook menstrueren, de te grote feminisering op scholen en in het bedrijfsleven, de goedbedoelde, maar eenzijdige vrouwelijke opvoeding door single moeders die een zoon opvoeden, is ook de indoctrinatie van feminisering bij de man toegeslagen en volgen veel mannen hun biologische testosteron route minder goed.

Dit is een probleem, want juist als jij als man jouw hormonale biologische testosteron route op de juiste manier gebruikt en volgt, maakt dit jou als ‘echte’ man een uiterst prettig niet narcistisch en egocentrisch wezen. Een biologische ‘echte’ mannelijke entiteit die zich niet snel druk maakt over zaken uit het verleden, of mogelijke problemen in de toekomst.

Groepsverband
In de ‘Rond-De-Tafel’ sessies bespreken we heel open in groepsverband, interactief tot max. 10 aanwezigen diverse actuele breinkennis onderwerpen. Telkens één thema per keer, zodat je zelf kunt kiezen welke van de thema’s je het meest aanspreekt en waar je bij aanwezig wilt zijn.

De ‘Rond-De-Tafel’ sessies zijn altijd heel gezellig en het is vaak hilarisch grappig om te ontdekken wat je al heel lang onbewust in je leven doet. Neem een goede vriend(in) of je partner mee, die ook tegen intrinsieke vragen aanloopt en waar hij/zij niet zo direct een structureel passend antwoord op weet te vinden. Kom genieten van het beter leren omgaan met je eigen brein. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen om te leren hoe je werkelijk gelukkig kunt zijn en blijven. Kom dus meeluisteren en -praten bij ons ‘Rond-De-Tafel’.

Opties
Kies voor de optie die het best bij je past via onderstaand aanmeldformulier:
Optie 1 – exclusief lunch:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 12:00 exclusief lunch voor €65 p.p.

Optie 2 – inclusief lunch:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch voor €75 p.p.

Optie 3 – inclusief lunch en boek: 
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch en ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van €31 en betaal slechts een totaalprijs van €75 p.p.

Date

Mar 22 2023
Expired!

Time

Inloop 09:45. Start event 10.00 u
09:45 - 13:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Mar 22 2023
  • Time: 04:45 - 08:00

Cost

€75,00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Category

Organizer

SHIN sessies

Other Organizers

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top