Jouw persoonlijke uitnodiging voor zat 8 juli 2023

Wat is succes precies in de visie van SparkWise Academy?
Zoals we allemaal herkennen is alleen financieel succesvol worden niet voldoende om echt gelukkig te zijn. Vanuit een sterk verlangen in mij om mijn interne gevoelswereld te koppelen aan extra breinkennis, sprak ik met Eddie Tjon Fo, de CEO van het SparkWise Instituut die gespecialiseerd zijn in het opbouwen van ‘breinkennis’. Hij leerde mij dat er een aanmerkelijk verschil is tussen biologische gelukkig zijn en maatschappelijk gelukkig zijn. Nieuwe materie dus en mijn interesse was meteen gewekt.

De vragen die wel onmiddellijk ontstonden waren:
Wat is succes in je werkelijke biologische status precies?  Waarom zien mensen die deze geluksformule wel hebben ontdekt er zo ontspannen, in balans en gelukkig uit?  Hoe bereik je die structureel gelukkige en gevoelsmatige status?  Wat voor effect heeft dat innerlijke geluk op jouw maatschappelijke succes?  Kun je die formule leren?

Ja dat kan zeker zei Eddie, want het geheim van de juiste protocollen uitvoeren, zit gewoon in jouw eigen brein. Veel vragen dus die beantwoord moeten worden. Meer kennis over je innerlijke status, geeft automatisch meer begrip, meer begrip geeft automatisch meer toegang tot succes. En ik wil dat innerlijke succes bereiken en die ‘geheime’ breinkennis formule beheersen.

Het SparkWise breinkennis Instituut wil met mij samenwerken, om de achterban die ik aandraag, uit te leggen hoe die ‘brein’ formule werkt. En vooral hoe je geluk kunt dupliceren in je leven, ondanks je individuele tegenslagen (gebeurtenissen).

Ik heb een kennismakingssessies met ze afgesproken, voor mensen die ik dit traject en ‘brein geheim’ ook gun. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want de kennismaking kost maar €59,95 pp, inclusief lunch en hun best-selling boek: “Why of Everything” t.w.v. € 31.

Boek je ticket via onderstaande LINK en dan zien we elkaar bij het SparkWise Instituut. Oh ja parkeren is gratis op hun eigen terrein in Almere. Ik heb er zin innnn…

De sessie duurt circa een dagdeel en is inclusief lunch om nog na te praten
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ kennismaking sessie via jouw persoonlijke uitnodiging van 10:00 – 13:00 inclusief lunch en ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van €31. Je betaalt een totaalprijs van slechts €59,99 p.p.

Date

Jul 08 2023
Expired!

Time

Inloop 09:45. Start event 10.00 u
09:45 - 13:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jul 08 2023
  • Time: 03:45 - 07:00

Cost

€59,99

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top