8 mrt. Multiculti vrouwen Rond-De-Tafel. Thema: “hoe bouw je jouw zelfbeeld in twee culturen?

Groepsverband
Als je verhuist naar een ander land, kom je vaak in een lastige emotionele squeeze terecht tussen een nieuwe taal leren, nieuwe gebruiken herkennen, een andere cultuur leren begrijpen en de individuele mix maken met je eigen geboorte cultuur vanuit jouw opvoeding. Daar komt vaak nog bij dat je ook de religieuze en de onbewuste cultuurconflicten moet herkennen die je wel voelt, maar niet altijd intelligent op de juiste manier kunt uitleggen aan jezelf.

In de ‘Rond-De-Tafel’ sessiesbespreken we heel open in groepsverband en interactief tot max. 10 aanwezigen diverse actuele breinkennis onderwerpen. Telkens één thema per keer, zodat je zelf kunt kiezen welke van de thema’s je het meest aanspreekt en bij welke ‘Rond-De-Tafel’ sessie je aanwezig wilt zijn.

De ‘Rond-De-Tafel’ sessies zijn altijd heel gezellig en het is vaak hilarisch grappig om te ontdekken wat je al heel lang onbewust in je leven doet. Neem een goede vriend(in) of je partner mee, die ook tegen gevoelsmatige vragen aanloopt en waar hij/zij niet zo direct een structureel passend antwoord op weet te vinden. Kom genieten van het beter leren omgaan met je eigen brein. Het is de beste investering die je in jezelf kunt doen om te leren hoe je werkelijk gelukkig kunt zijn en blijven. Kom dus meeluisteren en praten bij onze ‘Rond-De-Tafel’ sessies.

Pakketten
Kies voor het pakket dat het best bij je past via onderstaand aanmeldformulier:
Optie 1:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 12:00 exclusief lunch voor €25 p.p.

Optie 2:
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch voor €35 p.p.

Optie 3: 
Neem deel aan onze ‘Rond-De-Tafel’ sessie van 10:00 – 13:00 inclusief lunch. Ontvang tevens een persoonlijk gesigneerd exemplaar van ons Amazon #1 best-selling boek: “Why of Everything” ter waarde van €31 en betaal slechts een totaalprijs van €35 p.p.

Date

Mar 08 2023
Expired!

Time

Inloop 09:45 u. Start event 10.00 u
09:45 - 13:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Mar 08 2023
  • Time: 03:45 - 07:00

Cost

€35,00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Category

Organizer

SparkWise-SHIN
Email
office@sparkwise.nl
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top