Herken en ontsnap uit de Matrix. EJCapital i.s.m SparkWise Academy

Zowel binnen EJCapital als bij SparkWise zijn we constant aan het zoeken naar de best mogelijke en meest actuele informatiebronnen. Dit om onze leden te kunnen helpen, om zowel privé als zakelijk, succesvoller te zijn en te blijven. Wij draaien die programma’s meestal onder de noemer ‘Mentaal rijk (breinkennis) en Financieel vrij (inkomen, passief inkomen en vermogen)”.

Onzekere tijd
In deze, voor zelfstandige ondernemers bijzonder onzekere tijd, blijkt dat degene die zichzelf beter opleidt, zich sneller informeert en meer algemene en specifieke kennis opbouwt, beter scoort op prive en zakelijk vlak. Ondernemers die de huidige, mega snel veranderende marktsituaties, juist flexibel voor hun business inzetten, hebben veel meer kans om te overleven.

De juiste kennisopbouw
Om de juiste kennis aan al onze leden te kunnen bieden, hebben we binnen onze samenwerking een kennis academie opgezet. EJCapital heeft daartoe een samenwerking gezocht met SparkWise Academy, een CRKBO gecertificeerd opleidingsinstituut, dat gespecialiseerd is om ondernemers en hun personeel meer breinkennis te verstrekken vanuit neurowetenschappelijke achtergrond. Zij leggen de biologische oorzaak uit van voelen, denken en handelen en dus van menselijk falen en/of slagen. Ze geven toepasbare handvatten mee om op alle vlak beter om te gaan met jezelf en je ondernemerschap.

Masterclass
Via de gratis breinkennis test ben je hier uitgekomen en we willen je graag uitnodigen om deel te nemen aan de Masterclass die je binnen één dag meer inzicht zal geven in de werking van je eigen brein en de breinen van anderen.

Wat is het voordeel?
Beter begrijpen hoe je brein werkt, geeft je het voordeel ten opzichte van mensen die niet voldoende begrijpen hoe het brein werkt. De juiste kennis zorgt voor begrip en begrip voor succes. Het is dus van onschatbare waarde voor zowel je privéleven als je zakelijke leven om deze juiste kennis op te bouwen. Door de werking van ons brein beter te begrijpen, kunnen we slimmere en betere beslissingen nemen, effectiever communiceren en ons vermogen vergroten, om beter met anderen en met externe situaties om te gaan.

Directe inzichten
Tijdens de masterclass zal Eddie Tjon Fo van SparkWise je meer inzicht geven in de biologische werking van je brein en leer je hoe je deze inzichten direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Je zult leren hoe je beter kunt omgaan met negatieve stress, hoe je productiever kunt zijn met minder tijdsbesteding qua uren, hoe je jouw relaties kunt verbeteren en hoe je de focus kunt leggen op meer winst halen uit een gelijkblijvende omzet door proces verbetering.

Geld als tool
Edwin Schaafsma van EJCapital, neemt je na de lunch mee in de brede wereld van geld. Edwin gaat in op geld als gevolg en niet als doel. Maar in eerste instantie met de vragen: Wat is geld precies? Hoe werkt geld? Hoe zouden we meer geld kunnen verdienen in loondienst, of als ondernemer, of investeerder? Hoe word je nu financieel vrij?

Intrinsiek gelukkige mensen zijn succesvoller
We geven je tijdens de masterclass handvatten om intern structureel gelukkiger te zijn en te blijven. Jezelf intrinsiek gelukkig voelen, is immers het resultaat van het begrijpen van jezelf en anderen en dat wil vrijwel iedereen. We zijn ervan overtuigd dat deze Masterclass en opvolgende workshops van onschatbare waarde zullen zijn voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De Masterclass is inclusief open buffet lunch!! We zien je graag op zaterdag 1 juli 2023.

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor de Masterclass.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Edwin Schaafsma EJCapital

Date

Jul 01 2023
Expired!

Time

Inloop 09.00 uur. Aanvang 09.30
09:30 - 14:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Jul 01 2023
  • Time: 03:30 - 08:00

Cost

€299,00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Category

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top