Masterclass zaterdag 16 december 2023. Thema: Ontsnap uit de Matrix structuur en hoe gebruik ik AI?

SparkWise zoekt constant naar de best mogelijke en meest actuele informatiebronnen. Dit om onze leden en klanten te kunnen helpen, zowel privé als zakelijk, om succesvoller te zijn en te blijven. Wij draaien die programma’s meestal onder de noemer ‘Mentaal rijk (breinkennis) en Financieel vrij” (vast inkomen, passieve inkomsten en vermogensopbouw).

Onzekere tijd
In deze, voor een zelfstandige ondernemers en ZZP’ers een zeer bijzonder onzekere tijd, blijkt dat degene die zichzelf beter opleidt, zich sneller informeert, zich flexibeler opstelt en meer algemene en specifieke kennis opbouwt, beter scoort in privé en op zakelijk vlak. Ondernemers die de huidige, mega snel veranderende marktsituaties onder invloed van technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence (AI) juist flexibel voor hun business inzetten, vergroten hun kans om te overleven en succesvol te blijven. Zij maken hun bedrijf via opbouw van nieuwe kennis toekomstbestendig.

De juiste kennisopbouw
Wij verstrekken kennisopbouw op het gebied van Artificial intelligence (AI) – Biological Intelligence (BI) en Communications Intelligence (CI) via onze kennisacademie. SparkWise Academy is een CRKBO gecertificeerd opleidingsinstituut, dat gespecialiseerd is om ondernemers en hun medewerkers onder andere meer breinkennis te verstrekken vanuit neurowetenschappelijke achtergrond. Wij leggen de biologische oorzaak uit van voelen, denken en handelen en dus van de biologische structuur van menselijk falen en/of slagen. We geven in onze Masterclasses en workshops toepasbare handvatten mee, om op alle vlakken beter om te gaan met jezelf je ondernemerschap en de laatste technologische ontwikkelingen.

Masterclass
Deze Masterclass met als thema: “Ontsnap uit de Matrix structuur en hoe gebruik ik AI?”,  geeft je binnen een halve dag meer inzicht in de werking van je eigen brein en de breinen van anderen. Tevens leggen we uit hoe de maatschappelijke Matrix structuur werkt en hoe je hieruit kunt ontsnappen en welke directe voordelen het biedt als je AI-BI-CI op de juiste wijze inzet in je onderneming.

Wat is het voordeel?
Beter begrijpen hoe je brein werkt, geeft je een uniek voordeel ten opzichte van mensen die niet voldoende begrijpen hoe het brein werkt. De juiste kennis zorgt voor meer begrip en meer begrip zorgt voor succes. Het is dus van onschatbare waarde voor je privé- als je zakelijke leven om deze juiste (brein)kennis op te bouwen. Door de werking van ons brein beter te begrijpen, kunnen we slimmere en betere beslissingen nemen, effectiever communiceren en ons vermogen vergroten om beter met anderen en met externe situaties, zoals technologische ontwikkelingen om te gaan.

Directe inzichten
Tijdens de masterclass zal Eddie Tjon Fo, CEO en oprichter van SparkWise Academy, je meer inzicht geven in de biologische werking van je brein en leer je hoe je deze (nieuwe) inzichten direct kunt toepassen in je dagelijks leven. Je zult leren hoe je beter kunt omgaan met negatieve stress, hoe je productiever kunt zijn met minder tijdsbesteding qua uren, hoe je jouw relaties kunt verbeteren en hoe je de focus kunt leggen op meer winst halen uit een gelijkblijvende omzet door procesverbetering.

Intrinsiek gelukkige mensen zijn succesvoller
We geven je tijdens deze masterclass handvatten mee om intern structureel gelukkiger te zijn en te blijven. We zijn ervan overtuigd dat deze Masterclass en toekomstige workshops van onschatbare waarde zullen zijn voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Maximaal 1 ticket per persoon
Er is maximaal 1 ticket per persoon te boeken. Dit is om te voorkomen dat wij de gegevens van iemand die als introduce meekomt niet in onze database krijgen. Die persoon moet dan zelf even boeken en betalen met zijn/haar unieke gegevens, zodat we ook die persoon in de database krijgen. Alvast dank voor je begrip!!

De Masterclass is all-in (inclusief lunch), plus je ontvangt een goodiebag met een belangrijke verrassing en parkeren is gratis op ons eigen terrein.

We zien je graag op zaterdag 16 december 2023. Inloop vanaf 09.00. De Start is om 09.30 uur!! We hebben beperkte plekken en vol=vol. Dus meld je op tijd aan!

Klik op de onderstaande link om je aan te melden voor de Masterclass. Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via: office@sparkwise.nl.

Met vriendelijke groet,
SparkWise Academy

Date

Dec 16 2023
Expired!

Time

Inloop 09.00 uur. Aanvang 09.30
09:30 - 13:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Dec 16 2023
  • Time: 03:30 - 07:30

Cost

€149,00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top