Masterclass Angst als drijfveer voor hebzucht en behoefte. Eddie en Elmer zaterdag 11 maart 2023

De angstpropaganda strategie
Waarom het jaar 2023 heel bewust onderhuids in het teken staat van een wereldwijde angst propaganda via media en andere kanalen. Dit wordt ingezet als drijfveer om te kunnen voldoen aan hebzucht en behoefte. Een strategie die doorgaans al jaren goed werkt om de ‘gewone’ bevolking in het gareel te houden. Zie het wereldwijde effect van de zogenaamde ‘pandemie angstcampagne’ vanaf 2020. Het is nu de tijd om daarvan los te breken.

Het ochtend programma
In deze Masterclass bespreken we in de ochtend wat een mens is vanuit een neurobiologisch en wetenschappelijk standpunt. Je leert meer breinkennis en je ontdekt de verschillen van jouw twee interne tegenstrijdige persoonlijkheden.

Lunch en middagprogramma
In de middag nemen we je mee in de bijzondere wereld van financiële onzekerheid, die nu bewust op wereldwijde schaal wordt uitgerold, om de ‘angst’ vanuit onzekerheid in stand te houden.

Speciale prijs voor deze groep
Onze gezamenlijk Masterclass dagprogramma kost normaal gesproken €999. Echter deze persoonlijk uitgenodigde groep krijgt ca. 50% korting en betaalt slechts: €499 inclusief lunch en de boeken: “Why of Everything” van SparkWise en “Geld, Goud en Zilver” van Elmer Hogervorst. 

Boek je ticket via onderstaande LINK en dan zien we elkaar bij het SparkWise Instituut in Almere. En parkeren is helemaal gratis op ons eigen terrein achter de slagboom.

Date

Mar 11 2023
Expired!

Time

Inloop 09:15. Start event 09.30 u
09:30 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Mar 11 2023
  • Time: 03:30 - 11:00

Cost

€499,00

Location

SketchHouse
SketchHouse 22-9, Almere. 1316 BN
Category

Organizer

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top