Introductie SparkWise Institute 23 mei 2024 all-in

 

Welkom bij de introductie van het ‘SparkWise Institute’, in samenwerking met sharefunding platform Eyevestor en SparkWise Academy, op 23 mei 2024!

Het ‘SparkWise Institute’
Het ‘SparkWise Institute’ is een baanbrekend initiatief dat specifiek is ontworpen om (aspirant) ondernemers en investeerders door een uitgebreid leerprogramma te begeleiden, gericht op het opbouwen van meer individuele breinkennis. We geloven sterk in de kracht van het bezitten van de juiste breinkennis om als ondernemers beter te kunnen presteren. En dat hebben we in de afgelopen jaren bewezen met het opleiden van duizenden ondernemers en investeerders. Door een diepgaand begrip van je brein te ontwikkelen, neem je als ondernemer betere beslissingen, voel en denk je creatiever en innovatiever en los je de diverse zakelijke uitdagingen structureel en effectiever op.

Het Curriculum
Ons curriculum is zorgvuldig samengesteld om onze deelnemers te voorzien van de nodige tools en inzichten om te gedijen in de steeds complexere wereld van ondernemerschap. We zijn ervan overtuigd dat meer breinkennis leidt tot meer begrip en dit begrip op zijn beurt leidt tot meer succes voor individuen en bedrijven.

Investeerders in spe
Daarnaast richt het ‘SparkWise Institute’ zich op het ondersteunen van aspirant-investeerders en bestaande investeerders bij het veiliger en strategischer investeren in startups en scale-ups. Een van onze kernprincipes is het belang van het vooraf bepalen van een slimme exit-strategie, waardoor investeerders een duidelijk en gestructureerd pad hebben naar het behalen van rendement op hun investeringen. Met behulp van de huidige AI applicaties is een dergelijke exit strategie nog zuiverder in te stellen.

AI-BI-CI
Biologische intelligentie (BI), in harmonie met kunstmatige intelligentie (AI), is vandaag de dag essentieel gebleken voor succes in een steeds veranderende en competitieve markt. AI en BI vormen een nieuwe CI (Communicatie Intelligentie). Daarom is het nu meer dan ooit cruciaal om deel te nemen aan een opleiding die je een gedegen zakelijke voorsprong geeft. Bij het ‘SparkWise Institute’ geloven we sterk in het combineren van menselijke intelligentie met geavanceerde technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, dit om een uitgebreid begrip van het huidige ondernemerschap en veiliger investeren te ontwikkelen.

Onze programma’s zijn specifiek ontworpen om de kracht van biologische intelligentie te benutten. We gaan hierbij diepgaand in en bouwen de juiste kennis en het inzicht op in gemiddeld menselijk gedrag. We verwerken via data analyse van kunstmatige intelligentie de gegevens sneller, we kunnen daardoor zuiverder analyseren, markt trends beter voorspellen en strategische beslissingen verbeteren en uitvoeren.

Netwerken
Door deel te nemen aan het ‘SparkWise Institute’, krijg je niet alleen toegang tot cutting-edge kennis en vaardigheden, maar ook tot een uitgebreid netwerk van duizenden gelijkgestemde professionals en experts die elkaar kunnen inspireren, begeleiden en ondersteunen op de persoonlijke ondernemers- en investeringsreis.

Gratis sessie met lunch €25 pp
En het beste van alles, onze kennismakingssessie en netwerkevenement op 23 mei is gratis! Je betaalt slechts €25 ex BTW pp voor een heerlijk open buffet lunch, koffie en thee all-in, terwijl je netwerkt en alvast waardevolle connecties opdoet en daardoor op deze dag al direct je kennis vergroot.

Goede zakenmensen kijken altijd vooruit
Mis deze kans niet om je biologische intelligentie te versterken en je commerciële potentieel te maximaliseren via het ‘SparkWise Institute’. Boek vandaag nog je kaarten en bereid je voor op een toekomst vol succes, groei en vrijheid!

Delen in je netwerk
Voel je tevens vrij om deze dag in je zakelijke netwerk te delen en kom vooral met je levenspartner, zakelijke partner, of adviseur naar onze kennismakingssessie van 23 mei!

Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons via: office@sparkwise.nl.

Met vriendelijke groet,
SparkWise Institute i.s.m SparkWise Academy

Date

May 23 2024
Expired!

Time

Inloop 09.00 uur. Aanvang 09.30 uur.
09:30 - 13:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: May 23 2024
  • Time: 03:30 - 07:00

Cost

€25,00

Location

Dotslash-Utrecht
Dotslash-Utrecht
Europalaan 100-500, 3526 KS Utrecht, Netherlands
Website
https://www.dotslash.nl/

Organizer

SparkWise Institute

Other Organizers

SparkWise Academy
QR Code
Shopping Cart
Scroll to Top